Életmódguru
Egészségnap iskolák, óvodák számára!

A nap tervezésekor sok mindenre kell gondolnunk: hasznos, tanulságos, ismeretterjesztő, megelőző, szórakoztató és jó hangulatú programokat szeretnénk létrehozni, törekedve arra, hogy a gyerekek és felnőttek (az iskola dolgozói és a szülők is) részesedjenek minden jóban, amit a lehetőségek megengednek. Hogy mindenkinek legyen kedves program, és mindenki megtalálja az őt legjobban érdeklő helyszíneket. Olyat, hogy mindenki jól érezze magát. Szervezünk mozgással járó feladatokat (Zumba, aerobic), higiéniával-egészséggel kapcsolatos tájékoztatókat, méréseket (bőrgyógyászat, testösszetétel-mérés, fogápolási technikák, higiéniai ismeretek, tinikozmetika), és természetesen jelen van az egészséges étkezés is: salátakóstolás, szendvicsbemutató és a szponzorok által bemutatott egészséges termékek.

Tapasztalataink alapján a sok program, a kedvükre való lehetőségek tárháza olyan élményekkel ajándékozzák meg a gyermekeket, mely sokáig beszédtémát ad körükben, ezzel beépülve mindennapjaikba. 

Főbb területek az Életmódguru egészségnapjain:

- Ételkóstoló
- Egészséges táplálkozás
- Higiénia
- Fogápolás
- Bőrgyógyászat, szűrővizsgálatok
- Testösszetétel-analízis
- Tinikozmetika
- Mozgás: Aerobic, Zumba

A felsorolt területek előadásain hivatalosan elismert instruktorok, oktatók és szakemberek osztják meg tapasztalataikat a gyerekekkel.

Keresse az Életmódgurut, óvja a gyermekek egészségét!

Telefon (08:00 - 17:00): 06 70 21 38 198
E-mail: szabo.adrienn@eletmodguru.hu