Életmódguru

A Rák nehezen tud kikapcsolódni, pedig ráférne a lazítás, a Szűz tudja, hogy végre a sarkára kell állnia, a Mérleg makacsságával maga alatt vágja a fát.


Kos (március 21.-április 20.)
Könnyen veszi az akadályokat, és ez a teljesítményén is meglátszik. Nemcsak a főnöke elégedett a munkájával, hanem saját maga is büszke az eredményeire. Még számos ötlet motoszkál a fejében, és mindent megtesz, hogy el is érje a célját. Biztos benne, ha ügyesen fekteti be a pénzét és megfelelően végzi a munkáját, akkor akár már egy nagy vállalkozást is létre hozhat.

Bika (április 21.-május 20.)
Újra nagy hasznát veszi a diplomáciai érzékének, mert párkapcsolatában sikerül megoldani egy nézeteltérést, persze megint úgy, hogy inkább ön engedett. Amit végül nem bán meg, mert megérti, hogy a párja egészen más természetű. Kissé makacs, s nincsenek meg az eszközei ahhoz, hogy kezdeményezzen. Megtenné az első lépést, csak nem tudja, hogyan kéne.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne adjon a látszatra, mert az néha csal! Higgyen csak az emberismeretének és a kiváló megérzésének! Sohasem tudhatja, hogy mi húzódik meg a felszín alatt, ezért jobb, ha csak a saját feje után megy. Lehet, hogy így elkövet egy hibát, de legalább lesz még ideje akár útközben kijavítani. Ám ha olyan emberben bízik, akit nem ismer, csalódás érheti.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne vonja meg magától az aktív pihenést, mert a szervezete egy idő után fellázad és benyújtja a számlát! Igaz, hogy rendkívül szívós, de a kikapcsolódást ne vonja meg magától. Családja is szeretné, ha egy kicsit lassítana, ezért fogadja el a segítséget. Kipihenten sokkal vidámabb és jókedvű, így sokkal jobb hangulatot képes teremteni. A jókedv és az optimizmus gyógyító erejű.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ellentmondásos érzések vannak a lelkében, mert szeretne határozott és szigorú lenni, de nem képes, mert ahhoz az illető túlságosan is tetszik. Nem is kivételezhet vele, mert az túlságosan feltűnő lenne. Valahogy pedig tudtára szeretné adni, hogy szimpatizál vele, hisz nem ronthat ajtóstul a házba, mert akkor hogy tudná mások előtt megtartani a nehezen kivívott tekintélyét?

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Tudja, hogy elérkezett az idő, végre a sarkára kell állnia. Tovább már nem halogatja, hogy megtegye ezt a lépést, mert már így is nagyon sok időt elvesztegetett. Igaz, jobb később, mint soha, de ehhez össze kell szednie a gondolatait, hogy elég határozottan képes legyen megvédeni az érdekeit. Fel van készülve a konfliktusra, az ellenállásra, de nem izgatja, mert valahogy majd túléli.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Makacsságával most az eddig jól induló kapcsolatát tönkreteheti. Engednie kellene a szíve parancsának, de a hiúsága nem engedi. Pedig így csak saját maga alatt vágja a fát, és már eleve megfosztja magát egy jól induló kapcsolattól. Hiába fáj a szíve, ha nem az érzelmei vezérlik, hanem a józan esze. Néha sokkal jobb engedni, mint később megbánni a tetteit.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Végre fellélegezhet, mert egy régóta húzódó hivatalos ügye lezárásra kerül. Már nem reménykedett abban, hogy valaha a végére ér, bár rengeteg munkát és időt fektetett bele. Külön öröm, hogy a vártnál sokkal jobb eredménnyel végződik, és még egy csekély összeg is áll a házhoz. Kitartásának köszönheti a sikert, és most nem akarja meggondolatlanul elkölteni az összeget.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Családi konfliktusa továbbra is megkeseríti a napjait, mert nem látja be, hogy az út, amelyen jár, nem a megoldás felé vezet. A kialakult állóháborút kommunikációval és némi kompromisszummal kellene megoldania és nem tovább szítani a tüzet. Az öltet nem volt rossz, de már a sikeres kivitelezésen van a fő hangsúly, mert tudni kell alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem jellemzi a kitörő érzelemnyilvánítás, most mégsem képes fékezni az indulatait. Igyekszik minden helyzetben nyugodtnak látszani, de fejlett igazságérzete folytán, amikor igazságtalanság éri, kiáll önmagáért. Sőt gyakran másokért is, bár ezzel sokat kockáztat a munkahelyén. Ahogy ebben az esetben is túl későn jut az eszébe, hogy sokkal okosabb lett volna hallgatni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Addig üsse a vasat, amíg meleg - ez a közmondás most nagyon aktuális, kivételesen kedvező feltételekkel köthet nagyszabású üzletet, de nagyon fontos a megfelelő időzítés. Járjon egy lépéssel előbbre az üzletfelénél, és bármennyire is jól hangzanak az ajánlatai, legyen résen! Adjon magának gondolkodási időt, nem szabad kapkodnia. A jó taktika sokat segíthet.

Halak február (február 20.-március 20.)
Vágyik egy új kapcsolatra, de közben a régit sem képes még elengedni. Hangulata olyan gyorsan változik, mint az időjárás. Holott nincs véletlen találkozás, minden kapcsolatnak megvan az oka, s vele a lecke, melyet meg kell, meg kellene tanulnia. Vegye a kezébe a sorsa irányítását, ne hagyja, hogy, mint hajó a viharos tengeren, csak hánykolódjon az érzelmei hullámain