Életmódguru

Az Oroszlán most komoly ellenfélre akad munkahelyén, a Szűz sikert könyvelhet el a munkájában, a Halak békés, kiegyensúlyozott napra számíthat.


Kos (március 21.-április 20.)
Rendkívül sokat dolgozik, hajlamos túlhajszolni magát, csak hogy áhított célját elérje. Nem akarja belátni, hogy a nyereség nincs arányban a befektetéssel. Meg van győződve a saját igazáról, és csak rövid időre köt kompromisszumot. Abban reménykedik, hogy ha egy ideig minden energiáját az utolsó szikráig beveti, akkor majd a célja elérése után lassítani fog.

Bika (április 21.-május 20.)

Próbára akarja tenni a kedvese érzelmeit, ezért értelmetlen taktikázásba kezd. Azt azonban nem veszi figyelembe, hogy aki másnak vermet ás, az gyakran maga esik bele. Arra számított, hogy minden a terve szerint alakul, és a párját könnyedén az ujja köré tudja csavarni. Sajnos ebből nem lesz semmi, és most már nagyon igyekeznie kell, hogy a hibát helyre tudja hozni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Az üzleti életben komoly jövedelemre tehet szert, ha képes együttműködni olyan személyekkel, akiket nem kedvel. Alaposan el kell gondolkodnia rajta, hogy mit választ, mert egymaga még nem képes megteremteni az áhított anyagi alapokat. Talán jobban jár, ha egy ideig csatlakozik hozzájuk, és háttérbe szorul. Különben sem szégyen tanulni a tapasztaltabbaktól.

Rák (június 22.-július 22.)
Fontosnak tartja az anyagi biztonságot, s ha ezt bármi veszélyezteti, akkor képes pillanatokon belül rémeket látni. Félreértés miatt kellemetlen pénzügyi vitába keveredik, és meggondolatlanul eljár a szája. Sikerül jól megsértenie olyasvalakit, aki teljesen vétlen. Jó lenne belátnia, hogy bár fontos, de nem minden a pénz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Megszokta már, hogy az élet számos területén vezet, szervez és irányít másokat, akik többé kevésbe engedelmeskednek is az akaratának. Lázadásra nem is mernek gondolni, legfeljebb morgolódnak. Most viszont emberére akad, mert az új partnere nem hagyja magát, s nem akarja kiadni a vezetést a keze közül. Bizony hatalmas küzdelemre kell felkészülnie.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Hivatásában sikerre számíthat, értékelik a munkáját. Lehetőség adódik, hogy egy térítésmentes továbbképzésen vagy tanfolyamon vegyen részt. Ne gondolkozzon az ajánlaton túlságosan sokáig, vágjon bele! Még akkor is, ha nem lesz az első, hiszen most is csak a részvétel a fontos. Pár hónapot, ahogy mondani szokták, ülve is kibír, viszont a fizetésén is meglátszik majd.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sajnos bármennyire is fájdalmasnak érzi, mégis itt van az ideje, hogy néhány barátnak látszó ismerősének búcsút intsen. Már idáig is túlságosan sokat gondolkodott és halogatta megtenni a szükséges lépéseket, aminek számos csalódás lett a vége. Néha el kell engedni azokat, akik sokáig kedvesek voltak a szívének, hogy végül csak az igaziak maradjanak.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szerelemben csak a legkitartóbbak maradnak talpon, ezért az első nehézség láttán ne adja fel oly könnyedén. Éppen a Skorpió jegyű tudja legjobban, hogy mindenért meg kell küzdeni az életben, és csak ritkán hullik ölébe munka nélkül bármi is. Természetesen csak akkor van értelme küzdelmének, ha valóban komolyan ragaszkodik a kedveséhez.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Úgy érzi, hogy a célja elérésében semmi sem akadályozhatja meg, ezért mások igényeit nem veszi figyelembe. Csak halad rendületlenül a maga útján, és nem veszi észre, hogy sokakat magára haragít. Pedig Nyilas jegyűként jóindulatú és segítőkész, de most a célja elérése vezérli. A nagy hajtásban azért nézzen körül is, hisz van, aki segíteni szeretne.

Bak (december 22.-január 20.)
Sajnos veszélyekkel teli napnak néz elébe, főképp a közlekedésben legyen kifejezetten óvatos. Nemcsak saját magára kell figyelnie, hanem másnak a viselkedésére is fordítson gondot, akár autós, akár kerékpáros vagy gyalogos. A másik fejével való gondolkodás meglehetősen fárasztó, főleg egy hosszabb úton, de ha nem szeretne kellemetlenségnek kitenni magát, tegye meg.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A jelenlegi kapcsolatában a legfontosabb az őszinteség. Sok mindenben hasonlóak és egyformán reagálnak, ami erősíti a kötődésüket. Ugyanakkor abban is egyeznek, hogy nem az igazi arcukat mutatják meg a másik felé. Ez lehet, hogy nagyon kényelmes és egyfajta biztonságot ad, mert így nem lepleződnek le. Ámde hosszú távon biztos csalódáshoz vezet.

Halak február (február 20.-március 20.)
Békés, szeretetteli napra számíthat, igyekezzen megőrizni ezt a harmóniát. Ne keressen hátsó szándékot senki szavai mögött, és még akkor se vegye fel a kesztyűt, ha mások igyekeznek kibillenteni az egyensúlyából. Egy mosollyal még a legádázabb ellenfelet is le tudja fegyverezni. Azért túlzásokba nem kell esnie, és különben is jól válogassa meg, hogy kiben bízik meg.