Életmódguru

A Bikának nem kell aggodalmaskodni anyagi helyzete miatt, csak kissé visszafogni a gyeplőt. A Szűz most egy kellemetlen faladat elé kerül, a Skorpió igyekszik kihasználni a nyár végét.


Kos (március 21.-április 20.)
Keresi a kihívásokat, és élvezi, ha kockáztathat, de a mai napon ezen ne is törje a fejét. Gondolatban már eltervezte, hogy amint lehetősége adódik rá, akkor megkörnyékezi a főnökét. Reménykedik, hogyha ügyesen kommunikál, és kellő hatással adja elő a mondanivalóját, akkor eléri, hogy javít az anyagi helyzetén. Legyen óvatos, mert igen nagy fába vágja a fejszéjét.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem érdemes aggodalmaskodnia az anyagi helyzete miatt, mert ha nem is azonnal, de hamarosan jobbra fordulnak a dolgai. Legjobb, amit tehet, hogy kissé visszafogja a kiadásait és teljesen fölösleges dolgok vásárlására egyelőre nemet mond. Lehet, hogy népszerűsége a szerettei között csökken, de most az ésszerűség ezt diktálja. Majd megbékülnek, de pénze megmarad.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A jó ötleteit igyekezzen megvalósítani és ne hagyja magát senkitől sem befolyásolni. Igaz, hogy első hallásra, kissé szokatlan és merész, de végül is gond nélkül megvalósítható. Főleg azok ellenzik, akik nem mernek lépni és kockáztatni. Legtöbbször könnyedén veszi az akadályokat, most miért visszakozna vagy hátrálna meg? Vágjon bele, legfeljebb több irigye lesz.

Rák (június 22.-július 22.)
Igyekezzen minél több időt szentelni a párjának, mert az utóbbi időben alig tudott törődni vele. Rosszkedvének talán ez is az oka, még ha nem is hangoztatja. Az is lehet, más gond nyomasztja, de ha soha nincs ideje rá, akkor nem tudja a problémáját megosztani önnel. Igaz, hogy egyszerre nem tud több lovon is ülni, de legalább a hétvégét szentelje csak kettőjüknek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A jegyében járó Mars és Vénusz bolygók ellenállhatatlan csáberővel ruházzák fel, ezért már nem kell tennie egy lépést sem. Ám kevés a kisugárzás, ha csak a testiség jár a fejében. Igaz, hogy a csábereje miatt még könnyebben eléri a célját, de mit ér a könnyű sikerrel, ha nem szereti a hevenyészett szerelmet. Mielőtt lépne, tisztázza magában, hogy igazából mit szeretne.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Amennyiben a születésnapi ünneplést tervez, akkor egy kellemetlen feladatnak is eleget kell tennie. Bármennyire is nem szívleli, mégsem teheti meg, hogy egy közeli rokonát nem hívja meg. Inkább nyeljen egy nagyot, mint sem a családtagjait magára haragítsa. Mivel a vendégség úgyis csak rövid ideig tart, nem tud mást tenni, mint úgy felfogni, hogy áldozatot hoz.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az egyik rokonának szüksége lenne segítségre, de nem tudja a módját, hogy hogyan kérjen. Nagyon kellemetlennek érzi, hogy segítségre szorul, de azért ön meg tudja találni a módját, hogy segítsen neki. Igaz, hogy csak kerülő úton, azért hogy ne hozza nagyon kínos helyzetbe. Azonban a feladat egyáltalán nem terheli meg, hiszen a diplomáciai érzéke szinte már a vérében van.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Igyekszik még kihasználni a nyár végét és minél több időt együtt tölteni a szeretteivel. Szívesen elutazna és ebben a csillagok állása is segítségére van. Sőt, ha még kicsit kockáztat a szerencsejátékokban, akkor némi pénzt is nyerhet, amiből megvalósíthatja az álmát. Természetesen csak óvatosan kockáztasson, mert Fortuna, ha akarja, akkor úgyis nyer, ha pedig nem, tehet bármit.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Fordítson sokkal nagyobb figyelmet az egészségére, ne könnyelműsködjön. Komoly megfázás, de akár tüdőgyulladás is lehet a vége, ha túlzásba viszi a légkondicionáló használatát. Az optimális hőmérséklet beállítására fektesse a fő hangsúlyt, mert ha túl gyakran megy melegből a hidegbe, akkor szervezete nem tud olyan gyorsan alkalmazkodni a nagy hőmérséklet különbséghez.

Bak (december 22.-január 20.)
A karrierje építésére fordított energia megtérülni látszik, és úgy tűnik, hogy nem volt hiábavaló a szinte megállás nélküli munka. Most már lassíthat, sőt még lazíthat is, hiszen elérte, amit akart.  Nyugodtan új célokat is kitűzhet, de már nem kell agyonhajtania magát. Fölösleges energiáját próbálja meg sporttal levezetni, de ne hagyja, hogy újra mókuskerékbe kerüljön.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Az elmaradt feladatait ne egyszerre akarja bepótolni, mert az kimerüléshez és kisebb vagy nagyobb balesethez vezethet. A kapkodással akár még kárt is okozhat, mert értékes vagy a szívéhez közel álló dolgokat leverhet, amit már többé nem lehet megjavítani vagy pótolni. Viszont egy ésszerű tervezéssel még behozhatja lemaradását, de azért megfontoltságra szüksége van.

Halak február (február 20.-március 20.)
Bort iszik és vizet prédikál, ezért ne csodálkozzon azon, ha a környezete jogos kritikával illeti. Legyen következetes, és ne csak rébuszokban beszéljen. Hajlik rá, hogy az elképzelését egyedüli jónak tekintse. Tartson ki véleménye mellett, máskülönben mondanivalója hitelét veszti. Sokkal jobban összpontosítson, logikusan érveljen, mert így élvezetes vitapartner lehet