Életmódguru

Az Ikrek szép sikert tudhat magáénak, az oroszlán komoly belső változáson esik át, a Mérleg lelkében viszont káosz uralkodik.


Kos (március 21.-április 20.)
Túlságosan lelkes, sőt meggondolatlan, és minden kalandra kapható. Lelkesültségében nem érzékeli teljesítőképessége határait, ami hosszú távon biztosan nem vezet jóra. Lehet, hogy néhányszor megússza, mert a szerencse pártfogásába veszi, de ez nem tarthat örökké. Figyelje az intő jeleket és még időben álljon le, mert különben a sors hamarosan a fejére koppint.

Bika (április 21.-május 20.)
Minden áldozatra kész, hogy az új társa kedvébe járjon. Lesi és azonnal teljesíti minden kívánságát, mert örömét leli benne, hogy boldoggá teheti. Úgy ugrál, ahogy a párja fütyül, és nem hallja meg a barátai jóindulatú megjegyzéseit. Azt sem érzékeli, hogy a háta mögött összesúgnak, mert a szerelem teljesen elvakítja. Ennek az árát előbb vagy utóbb meg kell fizetnie.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rendkívül boldog, hogy szép sikert tudott elérni, de még jobban annak örül, hogy célja eléréséhez nem használt meg nem engedett eszközt. Úgy jutott a csúcsra, hogy az útjából nem tolt félre senkit. Ugyanezt már nem mondhatja el a vetélytársairól, mindent megtettek, hogy ők érjenek hamarább a célba. Igyekszik mindezt elfelejteni, és inkább a pihenésre összpontosít.

Rák (június 22.-július 22.)
Nyugodtan fogadja el a felajánlott segítséget, hogy csak kettesben tölthessenek egy napot a párjával. Olyan ritkán jut idejük egymásra, hogy minden lehetőséget ragadjon meg! Akár egy napra is érdemes kimozdulni az otthonából, élvezze, hogy a feladataival egyelőre nem kell foglalkoznia! Szorítsa háttérbe gondjait, engedje, hogy régi érzelmei hatalmukba keríthessék!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sokkal bölcsebbé válik, és igyekszik átértékelni dolgokat az életében. Már könnyebben képes belátni hibáit, és nem csinál hiúsági kérdést olyasmiből, amin nemrégiben még fennakadt. Saját maga is csodálkozik, a belső változásán, azon, hogy mekkora utat tett meg, de ezt egyáltalán nem találja kellemetlennek. Érzi, itt volt már az ideje, hogy letegyen régi, megrögzött szokásairól.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kissé sértődékeny hangulatban van, és ezért képes bolhából elefántot csinálni. Vigyázzon, nehogy elrontsa ma mai napot, és ne engedje, hogy a kitört vihar túlságosan sokáig tartson! Vegye figyelembe párja sebezhetőségét is, ne tegye próbára mindenáron a türelmét! Kis kedveskedéssel még mindent rendbe hozhat. Kezdje ön a békülést!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Káosz uralkodik a lelkében, igazából nem tudja, hogy mit csináljon. Egyik pillanatban úgy gondolja, hogy szeretné újrakezdeni a kapcsolatukat, de a másikban már esze ágában sincs. Hullámzó hangulata és a folytonos őrlődés módfelett megviseli az idegeit. Másoktól várja a megoldást, holott dönteni csak egyedül tud, és a döntése következményét is egyedül kell viselnie.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A nemrégen kezdődő kapcsolata, amilyen gyorsan kialakul, olyan gyorsan be is fejeződik. Mivel igen mély érzésű, ezért néhány álmatlan éjszakájába belekerül, amíg sikerül túltenni magát ezen az izgalmas viszonyon. Végül belátja, hogy nincs sok értelme a búslakodásnak, hiszen azzal a fejleményeket, bármennyire szeretné, már soha többé nem képes visszafordítani.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A titkait tartsa meg magának, ne fecsegje ki! Lehet, hogy úgy érzi, nem ártana vele saját magának, de sohasem tudhatja, kiben mi lakik. Még az is elképzelhető, hogy akiben idáig feltétel nélkül megbízott, alig várja, hogy keresztbe tehessen. A közlésvágya és a kommunikációs igénye rendkívül erős, de meg lehet tanulni azt is, hogy csak kevés emberben bízik meg.

Bak (december 22.-január 20.)
Kapcsolata lazulóban van, amit mind a ketten éreznek. Szerencsére még nem olyan vészes a helyzet, még visszafordítható. Természetesen ezért mind a kettőjüknek tennie kell. A többet sajnos önnek, mert a szíve mélyén jól tudja, hogy nem volt képes mindig a társára figyelni, csak a saját munkájára, valamint feladataira és a vágyaira tudott koncentrálni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy régóta tartó barátsága alakulhat át hirtelen szerelemmé. Ez ellen nincs semmi kifogása, mert már régóta érzi, hogy az illető többet jelent, mint csupán egy jó barát. A hosszú idő alatt sikerült teljesen kiismernie, és megbizonyosodhatott arról, mennyire egymáshoz valók. Mind a ketten úgy érzik, hogy egymásnak lelki társai, s hogy már az előző életükben is találkoztak egymással.

Halak február (február 20.-március 20.)
A Neptunusz bolygó hajlamosítja rá, hogy a jövőről álmodozzon, ami nagyon hasznos, de még jobb, ha tesz is érte valamit. A meddő álmodozás és tétlenkedés igen kényelmes és kellemes, de hosszú távon kudarcélménnyel fenyeget. Kézzelfogható és valós terveket készítsen, s lépésről lépésre valósítsa is meg őket. Máskülönben csak csillogó légvárakat épít és délibábot kerget.