Életmódguru

Az Ikrek kissé feszült, a Rák folyamatosan a pénzszerzésre összpontosít, az Oroszlán legyen résen, mostani győzelme csak átmeneti jellegű.


Kos (március 21.-április 20.)
Csendes, eseménytelen napra számíthat, amit a szíve mélyén olyan nagyon nem is bán, mert így könnyebben fel tud készülni a következő megméretésre. Nehéz feladat előtt áll, amin nagyon sok múlik. Nem engedheti meg magának, hogy lazítson, vagy, ami még rosszabb lenne, hogy félvállról vegye a dolgokat. Ha minden erejével a célra összpontosít, nyerni fog.

Bika (április 21.-május 20.)
Rengeteg tapasztalata nagy előny, ezért nincs mitől tartania.  A verseny, való igaz, nagyon szoros, de ha olvas a jelekből, akkor biztosra mehet. Persze a vetélytársa is számos előnnyel rendelkezik, amivel egyáltalában nem számít esélytelennek. Ne aggódjon, inkább élvezze a nagyon szoros küzdelmet és a biztos nyertes tudatával vegyen részt a versenyben.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kissé feszült, és emiatt hajlamos túllőni a célon, aminek persze meglesz a következménye. Természetesen előbb gondolkodnia kellene, és csak utána cselekednie, de most elvéti a sorrendet, aminek sajnos meg kell innia a levét. A feketeleves még csak ezután következik, hiszen ha nem akarja az egész napját elrontani, akkor nagyon sürgősen ki kell javítania hibáját.

Rák (június 22. -július 22.)
Minden erejével a pénzszerzésre összpontosít, keresi a lehetőségeket, hogy egy kis mellékes jövedelemre tegyen szert. Ez a gondolat tölti ki minden percét, emiatt csak fél gőzzel vesz részt a családi munkamegosztásban. Családtagjai morgolódása jogos, főleg, hogy számos fontos dologban közös nevezőre kellene jutniuk. Nagyon végletes, pedig nem lesz jó vége.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mostani győzelme egyelőre csak átmeneti, ezért még ne igyon előre a medve bőrére! Ne dőljön kényelmesen hátra, mert az ellenfele erősen tartja magát, és neki is vannak még rejtett erőtartalékai. Sőt ráadásul nem mindig tisztességes úton szeret járni, amit a figyelmeztetések ellenére nehezen akar elhinni. Mivel saját magából indul ki, csak a becsületes győzelmet élvezi.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Megmagyarázhatatlan szív- és esetleg keringési panaszokkal küszködhet. A problémát a Neptunusz bolygó okozza, de az igazi ok, a háttérben meghúzódó szorongás. Mindenáron bizonyítani szeretne, egyaránt a munkahelyén és az otthonában is. Túl sok minden nehezedik a vállára, és tévedésben van, amikor azt hiszi, hogy csak nagyon akarnia kell, és akkor mindent kibír.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A szerelemben a szerencse elpártol öntől, ezért a hódító útját a mai napon halassza máskorra. Jobb, ha nem bonyolódik kétes kalandba, bármennyire is kedvezőnek tűnik. Inkább foglalja el magát valami más tevékenységgel, főleg olyannal, ami eltereli a figyelmét az érzelmi csalódástól. A flörtölés természetesen nem tilos, sőt ajánlott, elvégre ki tudja, mi lehet belőle.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Tökéletes biztonságra törekszik, ezért mindent rendkívül alaposan megszervez. Nem szeretne hibát elkövetni, pedig éppen ezzel veszíti el a spontaneitását. Merevnek és hűvösnek látszik, pedig az érzelmi páncélja alatt mélyen érző szív dobog. Jobb félni, mint megijedni. Erre törekszik, de ebben a helyzetben ez egyáltalában nem jó taktika. Így minden fordítva sülhet el.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Akár betegen is hajlandó dolgozni, csak hogy megfeleljen a munkahelyi elvárásoknak. Természetesen a pénzre is égetően szüksége van, ezért nem törődik az egészségével. Pedig jobban tenné, ha pár napra betegszabadságot venne ki, mert lehet, hogy ha kimeríti a szervezetét, még nagyobb bajt okoz. S akkor még több időre fog kiesni a munkából, a pénzt pedig gyógyszerre kell elkölteni.

Bak (december 22.-január 20.)
Mindenkinek a saját hibájából kell tanulnia, de ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan azon rágódjon, mikor mit rontott el. Elég, ha elemzi a helyzetet, majd levonja a tanulságokat és továbblép. Ha állandóan csak ostorozza magát, azzal csak az önbizalmát rombolja. Inkább új tervek és célok elérésére összpontosítson még akkor is, ha csak az ötleteinek a fele valósul meg