Életmódguru

A Ráknak nem kellene több új feladatot vállalnia, mert a meglévőkből is bőven jut minden napra. Az Oroszlán utazáson töri a fejét, az egyedülálló Szűz jegyűek fordulópont előtt állnak.


Kos (március 21.-április 20.)
Megszokta, hogy a gyeplő mindig a kezében van, s most, hogy ez megváltozott, módfelett zavarja, hogy nem képes uralni a helyzetet. Mindent elkövet, hogy visszaszerezze a vezető pozícióját, de ez csak túlságosan nagy küzdelem árán lehetséges. Szereti a kihívásokat, és tud is harcolni, főleg, ha nagyon csábító a jutalom, amikor célba ér. Túl nagy a tét, inkább visszavonul.

Bika (április 21.-május 20.)
Most nem alkalmas az idő arra, hogy túlságosan sokat vacilláljon. Ezért egy pillanatig se habozzon, hanem szedje össze minden erejét, és vágjon bele, valósítsa meg az elképzelését. Az égiek is támogatni fogják, és majd ha már elindul az úton, akkor örömmel tapasztalja, milyen simán és gördülékenyen mennek a dolgai. Belátja jó, hogy nem torpant meg.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Anyagi gondjai egy csapásra nem oldódnak, meg, de az adóssága átrendezésével vagy visszafogottabb költekezéssel elérheti, hogy anyagi helyzete stabilizálódjon. Ehhez persze jó adag határozottság is szükséges, hogy kövezetesen kitartson az elhatározása mellett. Akkor kell a legerősebbnek lennie, amikor vásárlás közben kísértésnek van kitéve.

Rák (június 22.-július 22.)
Most nem érdemes egy újabb feladatot elvállalnia, mert így is bőven van mit csinálnia. Elsősorban a családi ügyes-bajos dolgaival kell foglalkoznia és úgy beosztani a pénzét, hogy a megnövekedett kiadásokat gond nélkül fedezni tudja. Ez nem könnyű, mert sokfelé kellene elosztani, úgy, hogy jusson is, maradjon is. Okos költségvetéssel végül ezt is megoldja.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Egy rövidebb utazáson töri a fejét, csak nehéz a döntés, mert annyi érdekes és izgalmas hely van, ahol még nem járt. Távolabbi tájakra is jó lenne elmenni, de a munkájából sem szeretne sokáig kimaradni, mert jelentős változások szelét érzi a levegőben. Viszont, ha nem pihen, akkor jó ideig már nem is lesz módja, mert egyre több lesz a munkája, amit nem halaszthat el.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az egyedül élő Szűz jegyűek legyenek nyitottak, mert a magányuknak hamarosan búcsút inthetnek. Jelentkezők tekintetében a bőség zavara jellemzi majd érzelmi életüket, és lesz lehetőségük kedvükre válogatni. Természetesen túlságosan ne húzzák az időt, és a mércét is csak olyan magasra tegyék, hogy még legyen olyan, a szívüknek kedves személy, aki át tudja ugorni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Érzelmi életében úgy érzi, mintha harapófogóba került volna, és nem képes kiszabadulni belőle. Mást mond a szíve, és másra biztatja a környezete is. Nem érti, hogy mi miért zajlik, s hogy az esze ebben az esetben miért nem jut szerephez. Homokba dugja a fejét, és szeretné, ha a probléma magától megoldódna. Előbb vagy utóbb meg is fog, de nem a kedve szerint.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Csatatérré változhat az otthona, ha a párjával mind a ketten hiúsági kérdést csinál abból, hogy kinek van igaza. Igazából nem az a fő gond, hogy kié legyen az utolsó szó, hanem, hogy a felszín alatt megoldatlan probléma húzódik meg. Arról kellene őszintén beszélnie vele, ami nyomasztja, mert az elhúzódó és nem kezelt konfliktus hamar megmérgezi a szerelmüket.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Amennyiben új munkahelyen kezdi a hetet, adjon időt magának, hogy be tudjon illeszkedni az új helyzetbe. Nem baj, ha az elején kicsit csikorogva mennek a dolgok, legyen türelmesebb! Meg kell ismerkednie a kollégáival és a munkáját is át kell látnia, hogy később tökéletes teljesítményt nyújthasson. Félelmei megbéníthatják, és ezért rosszabbul teljesíthet.

Bak (december 22.-január 20.)
Egy új kaland csábításának van kitéve, amely azonban közel sem olyan egyszerű, mint a mesékben. Ugyanis az örömébe üröm is vegyül, és ez komoly stresszel jár, mivel a kedvesének mindenáron meg szeretne felelni. Nincs teljesen tisztában a párja érzelmeivel, emiatt úgy érzi, hogy ingoványos talajra lépett. S mivel minél többet akar mutatni, annál több hibát követ el.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ne vonja meg magától a pihenést, szüksége van a feszített munkatempó után a kikapcsolódásra. Egy kellemes könyv vagy egy kedvenc előadója zenéjének a hallgatása örömet nyújt. Hogyha csak testedzéssel tud megszabadulni a felgyülemlett stressztől, az is nagyon hasznos. Ám fontos, hogy rendszeres legyen, és ne vigye túlzásba, nehogy kisebb sportbalesetet szenvedjen.

Halak február (20. március 20.)
Nincs mitől tartania, bátran kezdeményezzen a szerelemben, mert a személyi bolygója a Jupiter a pártfogásába veszi. Túlzott érzelemnyilvánítástól azért óvakodjon, mert senki sem szereti, ha lerohanják és nem hagyják levegőhöz sem jutni. Ám ha megfontolt és lépésről lépésre halad, akkor egyre jobban megismerik egymást, ezáltal elkerülheti a csalódást is.